Dronevideo

Skab unik stemning med droneoptagelser

Hos Marketing Media tilbyder vi professionelle droneoptagelser. Optagelser fra luften med en drone kan skabe unikke stemninger og perspektiver i en video. Det har en fængende effekt, der vil efterlade enhver seer med et godt indtryk og et print i hukommelsen.

Bliver billeder flettet ind i en video fra luften, vil det skabe en særlig effekt, der virker dragende på enhver seer. Droneoptagelser kan sjældent stå alene, og derfor vil du oftest se dem i kombination med almindelige billeder. Med en unik og stemningsfyldt droneoptagelse vil du skille dig ud fra mængden og give et professionelt og fængende indtryk af din virksomhed eller dit produkt.

Nyt liv til dine event- og reklamevideoer

Pust nyt liv i dine videoer med en droneoptagelse. Det giver enhver event- og reklamevideo et helt nyt liv og tiltrækker en masse opmærksomhed. Vi tilbyder forskellige former for optagelser med drone, som vi kan skræddersy til dine individuelle behov. Det kan være alt fra billeder af din virksomhed fra luften eller integration i længere produktioner.

Vi bruger de seneste og mest professionelle droner fra DJI, som er den førende producent af droner. Kameraet er monteret til dronen i en gimbal, som er med til at sikre, at optagelserne bliver stabile og flydende.

Droneoptagelser

La Quercia

Droneoptagelser

Fyens Serviceudlejning

Droneoptagelser

Acrimo

Droneoptagelser

Andreasen Racing

Droneoptagelser

Tachografservice

Droneoptagelser

La Quercia

Få en specifik pris på dit næste projekt.

Send os en forespørgsel eller bliv ringet op.