fbpx

Handelsbetingelser og Datapolitik

HANDELSBETINGELSER

Man skal se stillbilleder og videoproduktion, som et færdigt produkt med de betingelser vi sammen har indgået før vi udfører opgaven.

Rettigheder ejes af fotografen. Kunden har brugsret. Frikøb af råmateriale er tilkøb.

Betalingsbetingelser

Netto 10 dage for alle erhvervskunder.

Ved priser over kr. 20.000,- og længerevarende produktioner betales 50% af opgavens pris før job opstart. Er der tale om videoproduktion, hvor der er længere tid end 2-3 uge mellem optagelser og redigering/klipning af produkt, betales der for optagedage efter endte optagelser, og for redigering/klipning, når opgaven er færdig og leveret.

Alle projekter skal være afsluttet og godkendt senest 14 dage efter første korrekturgang.
Særlige aftaler kan indgåes fx ved ferie, sygdom, etc.

 

 

STILLBILLEDER

Brugsrettigheder

Fotografer ejer 100% rettighederne til billedmaterialet. Kunder har brugsret til billedmaterialet. Trediepart har ingen brugsret, men kan tilkøbe brugsret. Billeder må ikke redigeres eller på anden måde ændres uden samtykke. Dette glæder i princippet også på eks. sociale medier, især Instagram, da vi ikke kan lægge brand/navn til filtrer.

Udlevering af råmateriale

Vi udleverer ikke rå billedfiler. Vi opbevarer som udgangspunkt det redigerede billedmateriale og tilhørende rå filer, men ikke billeder, som er kasseret i sortering og udvælgelsesprocessen.

Frikøb af råmateriale

Det er muligt at frikøbe rå-billeder. Prisen aftales på forhånd

 

 

VIDEOPRODUKTION

 

Levering og brugsrettigheder

Når man køber en videoproduktion, så køber man en færdig video eller kortfilm. Der må derfor ikke klippes eller redigeres yderligere i materialet uden samtykke, ej heller benytte udvalgte klip i andet materiale fra trediepart. Det bedste er at spørge, så finder vi den rigtige løsning. Der vil være tilfælde, hvor vi –uden merbetaling – giver samtykke og er derfor bekendt med situationen.

Ved brud på overstående kan fotografen kræve en erstatning på følgende estimat: Produktionspris x 2 + tabt fortjeneste.

 

Udlevering af råmateriale

Når man køber et produkt, så køber man den færdige film, ikke råmaterialet. Vi opbevarer som udgangspunkt råmaterialet, hvis kunder ønsker flere videoer klippet senere. Det er muligt at købe råmaterialet, men i de fleste tilfælde anbefales det ikke, da:

1) Der skal en fagperson til at navigere i filformater, farveprofiler, framerates, opløsning m.m.

2) Der ligger et større sorteringarbejde ved at overdrage filer.

3) Det er oftest større mængder data, som kræver tid og båndbrede at sende, eller leverer på en ekstern harddisk.

 

Frikøb af råmateriale

Det er muligt at frikøbe råmateriale. Prisen variere fra job til job, da datamængderne ligeså variere. Som udgangspunkt er nedestående priseksempel for 1 optagedag. Startpris for frikøb er kr. 3.000,- som inkludere en passende størrelse ekstern harddisk og forsendelse, herefter timeforbrug for sortering, filnavngivning og overførsel til harddisk.

Alle priser er eksklusiv moms.

 


Reklame / cases

Ved en indgået aftale accepterer kunden, at vi må bruge denne case som reference. Vi bruger produktionerne som led i vores egen markedsføring. Vi gør dog først brug af materialet efter at projektet offenliggøres.

Hvis det ønskes at vi ikke bruger materialet som reference, skal dette meddeles det til os, inden offentliggørelsen af materialet.

 


Tilsendt materiale / tekst / grafik

Ved tilsendt materiale heriblandt billeder, logo, grafik og video, er det kundens ansvar at alle regler og rettigheder er overholdt, ved brugen eller redigering af det tilsendte materiale. 

 
 

 
 

Persondatapolitik  (GDPR)

 

Persondatapolitik i forhold til kunder og samarbejdspartnere hos MarketingMedia.

Gældende for Marketing Media, Spurvelundsvej 19, 5270 Odense N indsamler og behandler personoplysninger om kunder og samarbejdspartnere. Dette er udelukkende oplysninger, som er blevet oplyst af kunden selv. Der indsamles ikke unødvendigt data.

 

Indsamlede oplysninger

Der indsamles eks. navn, firmanavn, CVR-nr., EAN-nr., adresse, telefonnummer, mailadresse og bankkontonummer m.m. Generelle faktura informationer trækks via E-conomic og CVR-registeret.

 

Databehandling

Persondata bruges udelukkende som kontaktinfo og til fakturering og aftaler/kontrakter. Marketing Media handler primært med erhverskunder.

 

Oplysningstilgængelighed

Oplysningerne er kun til gengældelige hos Marketing Media, som er en IVS-virksomhed. Oplysningerne findes i ONE.com’s Mail-program og Contacts, beskyttet af password. Alle data om kunder og samarbejdspartnere deles ikke med personer, uden for virksomheden.

 

Datasikkerhed

Marketing Media har indsamlede persondata (email og telefonnumre) i ONE.com og Contacts (Iphone), og alle enheder til brug i virksomheden er beskyttet med password. Yderligere data til fakturering er kun registreret i e-conomic. Sker der er brud på sikkerheden, vil Datatilsynet blive underrettet (anmeldelse) indenfor 72 timer efter tidspunktet for konstateringen af brud på persondatasikkerheden. Desuden vil de registrerede personer uden unødig forsinkelse blive underrettet om bruddet.

 

Samtykke

Afsendelse af emails til Marketing Media indeholdende persondata betragtes, som samtykke og disse data beholders, så længe det er relevant for samarbejdet. Kunder og samarbejdspartnere kan til en hver tid tilbagekalde samtykke.

 

Adgang til egne personoplysninger

Dem som har oplysninger registreret hos Marketing Media kan til enhver tid få adgang til og indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dem.

 

Rette og/eller slette sine personoplysninger

Dem som har oplysninger registreret hos Marketing Media kan til enhver tid få berigtiget, slettet eller begrænset behandlingen af de pågældendes data. Når formålet med registreringen og behandlingen af specifikke data ikke længere er tilstede, vil de pågældende data blive slettet hos Marketing Media. Sletningen vil dog ske under hensyntagen til bogføringslovens regler og pligter for opbevaring af regnskabsmateriale og bogføringsdata.

 

Materiale i form af billeder, video og lyd

Marketing Media producerer billeder og video og som en naturlig del opbevares optagelser med personer. Der arbejder med optagelserne så længe projektet er igang, herefter arkiverer optagelserne på harddiske eller slettet. Dette sker så længe det er relevant for Marketing Media’s formål og virke. De medvirkende personer har på den ene eller den anden måde givet samtykke til, at være med på billederne/optagelserne. Du har mulighed for at få slettet eller censureret optagelser, hvorpå du medvirker, med mindre der er indgået en aftale med dig, som siger noget andet. Du har under nogen omstændigheder også mulighed for at tilbagekalde dit samtykke. Samtykke med eks. modeller kan ske skriftligt og mundligt, og er Marketing Media underleverandør, står den pågældende kunde for samtykke med involverede personer.

 

 

 

Har du lyst til at tage en snak?

Har du brug for at ideudvikle på dit næste projekt, eller mangler du bare en pris for at komme i gang.
Kontakt os i dag. Vi sidder klar til at hjælpe dig med dit næste filmprojekt. 

Kontakt info

E: kontakt@marketingmedia.dk

T: +45 41 400 700

CVR nr. 38706179

Handels- og datapolitik

©2024 · MarketingMedia · E-mail: kontakt@marketingmedia.dk · Tlf.:+45 41 400 700 · Se mere på facebook

Design by